Auto Restyle

  • Particulieren & bedrijven
  • Alle merken
  • Alle verzekeraars
  • Snel & vakkundig
Schade melden

Wat is auto restyling?

Restylen, restyle of re-styling is het proces waarbij de deuk of deukjes in een auto of bedrijfswagen met speciale gereedschappen hersteld wordt met een specifieke techniek waardoor de lak niet alsnog scheurt.

Voorwaarde voor deze werkwijze is dat de deuk niet te groot is en de lak niet beschadigd mag zijn.

De deuk of deukjes in jouw auto of bedrijfswagen is altijd een ‘ergernis’. Kleine deukjes vallen direct op. Je personenauto of bedrijfswagen ziet er vaak ‘onverzorgd’ uit. Deuken zijn er in alle soorten en maten, met of zonder lakschade.

Deuken zonder lakschade laten herstellen? Dat hebben wij zo gefikst!

Veelal kan de deuk hersteld worden zonder dat daarna het beschadigde deel gespoten hoeft te worden. Vaak is het traditioneel herstellen van schade duur(der) door het meerwerk (demontage, herstel, plamuren, schuren en spuiten). Bovendien is autolak prijzig en kost spuiten natuurlijk meer tijd. Uitdeuken zonder spuiten is een manier van schadeherstel die vaak stukken sneller en voordeliger!

Oorzaken

Deuken of deukjes zonder lakschade hebben vaak als oorzaak: hagelstenen, inparkeren, winkelwagentjes, fiets, transport of vandalisme.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uitdeuken zonder spuiten hoeft niet veel geld te kosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal deuken, de grootte van de deuk, het type deuk en de plaats van de deuk. Vraag altijd een offerte aan of kom langs op afspraak.

Met onze offerte weet je vooraf wat het kost en waar je aan toe bent.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wel of niet claimen bij jouw verzekeraar?

Je bent al snel een paar schadevrije jaren kwijt wanneer je een relatief klein bedrag claimt (en er geen verhaal mogelijk is op een tegenpartij) bij jouw verzekeraar. Vaak doe je er verstandig aan om kleine autoschades zelf te betalen. Dat kan je uiteindelijk meer besparen. Ook hierover informeren je graag.

  • Particulieren & bedrijven
  • Alle merken
  • Alle verzekeraars
  • Snel & vakkundig
Niels Faber: 06 - 23 47 33 03 info@ars-friesland.nl

Ja, ik wil mijn
schade melden.