Over ons

  • Particulieren & bedrijven
  • Alle merken
  • Alle verzekeraars
  • Snel & vakkundig
Schade melden
Scroll door naar:

Over ons

Auto Restyle Service Friesland is de specialist op het gebied van het restylen (uitdeuken zonder spuiten) van personenauto’s en bedrijfswagens.

In oktober 2018 zijn wegestart met Auto Restyle Service Friesland als ervaren schadeherstel specialisten voor alle automerken. We zijn als serviceteam gestart voor een aantal Friese schadeherstelbedrijven en merkdealers. Vanuit deze dynamische situatie hebben we in no-time een flinke particuliere en zakelijke klantenkring op kunnen bouwen.

We hebben onze werkplaats aan de Ceresweg 54C in Leeuwarden en maken tevens, voor het maken van afspraken, gebruik van onze schadeherstel-locaties in Grou en Gorredijk. We beschikken daarnaast over twee fraaie bedrijfswagens en een flinke dosis passie en inzet om u iedere dag weer van dienst te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Auto Restyle Service Friesland draagt een steentje bij om de wereld een beetje mooier en beter te maken. Daarom proberen wij vooral bewust het milieu zoveel mogelijk te ontzien door afval te minimaliseren, klein afval te scheiden en efficiënt om te gaan met energieverbruik.

Zo leveren wij een bijdrage aan het geluk van mensen, zorgen voor de natuur en een gezonde economie.

Corona

Momenteel heeft het coronavirus de hele wereld in zijn greep. Wij zijn erop ingesteld om samen het coronavirus maximaal onder controle te houden. Wij attenderen iedereen op de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Ook houden we ons als schadeherstelbedrijf aan deze gestelde maatregelen.

Het coronavirus onder controle houden, doen we samen.

De Rijksoverheid heeft heldere instructies opgesteld onder de naam 'Veilig en gezond wonen en werken'. Deze instructie geeft aan welke maatregelen er in Nederland gelden en wat de juiste manier is om met deze maatregelen om te gaan.

Vragen over het coronavirus?

Op de website van de Nederlandse Rijksoverheid kun je alle informatie vinden over het coronavirus.

  • Particulieren & bedrijven
  • Alle merken
  • Alle verzekeraars
  • Snel & vakkundig
Niels Faber: 06 - 23 47 33 03 info@ars-friesland.nl

Ja, ik wil mijn
schade melden.